Oppstart hverdagsrehabilitering

Fra venstre: Kristin Andresen Gjøse, Mona Ulsund Frette, Maren Lima og Kariane Haugen Åsebø. Hermina Gunnarsdottir er også en del av teamet. (Gjesdal kommune) - Klikk for stort bildeFra venstre: Kristin Andresen Gjøse, Mona Ulsund Frette, Maren Lima og Kariane Haugen Åsebø. Hermina Gunnarsdottir er også en del av teamet. (Gjesdal kommune) Hverdagsrehabilitetring start (Gjesdal kommune) - Klikk for stort bildeHverdagsrehabilitetring start (Gjesdal kommune)

 

I dag 1. November starta vi opp med Hverdagsrehabilitering i Gjesdal kommune!

Det nye hverdagsrehabiliterings- teamet er spente og klare til å være med å bidra til god mestring for den enkelte i hverdagen.

 

Hva er hverdagsrehabilitering?

 

Hverdagsrehabilitering er en intensiv trening i hjemmet som skal bidra til at du som bruker skal klare å utføre aktiviteter som er viktige for deg selv.

 

Egenmestring, selvstendighet og uavhengighet er sentrale elementer i hverdagsrehabilitering. Et team med fysio- og ergoterapeut i spissen vil stå for treningsopplegget etter at du som bruker selv har definert hva du ønsker å klare selv. Treningen vil foregå hjemme eller i nærmiljøet, alt etter hvilke mål du ønsker å nå. Treningen vil være intensiv i fire til seks uker. Treningen evalueres underveis for å sikre at en er på rett vei.

 

Hvem er hverdagsrehabilitering for?

 

Målgruppen for hverdagsrehabilitering er voksne hjemmeboende personer over 65 år som har opplevd et funksjonstap eller står i fare for å miste en funksjon og derfor trenger hjelp hjemme. Det kan være behov for trening etter sykdom, sykehusopphold, fall eller lignende.  

    

Publisert av Anne Katrine Løklingholm Kjos. Ansvarlig kommunalsjef Helse og velferd Lillian Ydstebø. Sist endret 01.11.2016
Fant du det du lette etter?
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964 978 573
Login for redigering