Selvbetjeningsløsning for situasjonskart

Løsningen fungerer på de fleste plattformer og nettlesere. De som trenger situasjonskart kan gå inn på linken under og bestille for den eiendommen de ønsker.

Bestilling av situasjonskart

Ved bestilling får en tilsendt nødvendige kart, bestemmelser og informasjonsskriv som en trenger for å søke om et tiltak. Kartet produseres automatisk og blir sendt til oppgitt epostadresse innen kort tid.

Sammen med en søknad om tiltak skal det også sendes inn kvittering for nabovarsling. Trenger en liste over naboer må denne bestilles i tillegg til kartet, dette fordi det er strenge regler for utlevering av personopplysninger. Link for bestilling av nabolister finner en inne i løsningen for bestilling av situasjonskart.

Hvordan bruke løsningen?

Løsningen skal være enkel å bruke. Skriv inn ønsket gårds og bruksnummer eller adresse i søkefeltet for å komme til riktig sted. Velg i nedtrekksmenyen om du får flere valg. I boksen som kommer opp velger du Bestill kart (alternativt kan du søke deg frem i kartet og klikke på ønsket eiendom).

På høyre side får du da mulighet til å bestille. Arkstørrelse og målestokk velges automatisk, men kan overstyres. Epostadresse er den adressen du ønsker å få de ferdige produktene tilsendt til.

Du vil vanligvis få opp en nedlastingslink i selve løsningen i løpet av ca. 30 sekunder, men det anbefales å vente på eposten som kan inneholde viktig informasjon om noe ikke blir produsert som det skal. 

Publisert av Gerd Karin Espedal. Sist endret 01.02.2016
Fant du det du lette etter?
Artikkel med kontaktperson (1)
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964 978 573
Login for redigering