Arbeidstrening

Kommunen driver arbeidsmarkedstiltaket Miljøservice til de som trenger avklaring av arbeidsevne, videreformidling til ordinær jobb, utdanning m.v.

Miljøservice rydder skog - Klikk for stort bilde Oddbjørn Fosse Miljøservice er et arbeidstreningstiltak for unge arbeidsledige som trenger tett oppfølging i en opplæringssituasjon. Også andre personer som trenger avklaring av sin arbeidssituasjon kan være aktuelle. Miljøservice ledes av en arbeidsleder og det er plass til 3-5 deltakere. Arbeidsoppgavene er skogrydding, vedproduksjon, produksjon av bord og benker, plenklipping og andre kommunale vedlikeholdsoppgaver. Det legges vekt på innføring i arbeidslivets spilleregler, samarbeid og sosial fungering.

 

 

Hvordan søke

Du kan søke om plass på tiltaket på eget søknadsskjema (PDF, 31 kB) som leveres til din veileder på NAV Gjesdal eller til oppfølgingstjenesten (OT).

Klage

Det er ikke klageadgang etter forvaltningsloven på arbeidsmarkedstiltak. Du kan imidlertid klage på NAV sitt vedtak om bistandsbehov etter NAV-loven § 11.

Lovhjemmel 

Tiltaket er ikke lovhjemlet. Deltakelse er lovhjemlet i arbeidsmarkedsloven §§ 12 og 13.

Kontaktinfo


Besøksadresse: Industriveien 12, 4330 Ålgård

Postadresse: Rettedalen 1, 4330 Ålgård.

Kart
Miljøservice
Industriveien 12, Ålgård
Publisert av Stig Hess. Sist endret 06.09.2016
Fant du det du lette etter?
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964 978 573
Login for redigering