God sommer

I det jeg sitter og skriver på sommerens ordførerbrev, er det skikkelig varmt og godt. Det er deilig og varmt ute, og jeg sitter og svetter på ordførerkontoret. Jeg kjenner at det er deilig å sitte her og svette på kontoret, når det bare er snakk om minutter før jeg går på ferie. 

Gjesdal er en kommune i vekst, vi fremstår som attraktive for innbyggere og næringsliv. Som ordfører er jeg glad for at vi har det slik. Det er ualminnelig mye kjekkere å ha folkevekst enn nedgang i befolkningen. Vår utfordring er å styre veksten, og bruke veksten til noe positivt - som f. eks å bygge ny kirke, sentralidrettanlegg, nye barnehager og annen infrastruktur til glede for gjesdalbuen.

 

Jeg gleder meg over alt vi får til i kommunen. Vår satsing på nye Ålgård sentrum som en smart city, er blitt lagt merke til. Norwegian Outlet vil bidra til aktiviteter og engasjement i sentrum. At vi også er i gang med et prosjekt vi kaller drop in, tror jeg etter hvert vil høste anerkjennelse og gi resultater. Drop in handler om å snu den negative tendensen knyttet til drop out vi har sett utvikle seg både lokalt og nasjonalt de senere år. I stedet for at mennesker faller ut av jobb, skole og samfunnsarbeid er målet å hekte dem på og få dem aktive – til glede både for seg selv og samfunnet.

 

Ferie er bra. Det gir oss tid til å komme sammen i familie- og vennelag, dyrke fellesskapet, det gode samværet, de gode måltidene og forhåpentligvis – det gode været. Vi vestlendinger er skrudd sammen slik at vi tåler en regnværsdag eller to. Likevel ønsker vi oss godvær i ferien. Jeg håper du og dine får en flott og opplevelsesrik ferie. Selv er jeg i hvert fall klar for det!

 

Frode Fjeldsbø

ordfører

Skyer på himmelen.  (Fritt tilgjengelig for bruk el. deling: https://pixabay.com/) - Klikk for stort bilde

Publisert av Kristin Wulvig. Sist endret 05.07.2015
Fant du det du lette etter?

Kontakt

bilde av Frode Fjeldsbø
Ordfører
Tlf: 51 61 42 10
Mobil: 980 18 908
E-post  

 

 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964 978 573
Login for redigering