Den nye Torgveien er åpnet

Åpning av Torgveien 4 - Klikk for stort bilde Gjesdal kommune

Da var den nye sentrumsveien åpnet og klar til bruk. Barn i fra Bruhammeren barnehage og elever fra Ålgård skole stod først i rekka til å prøve ut den nye gata som har bredere fortau enn bilvei.

Ordfører Frode Fjeldsbø hadde først ordet og takket dem som hadde bidratt til sentrumgaten. Heidi Malmin fra Sparebanken 1 SR-Bank var også tilstedet for å dele ut 400.000 kroner til Gjesdal kommune og ungdommene i Gjesdal. Pengene er øremerket for en utendørs møteplass for ungdom i sentrum. Denne plassen skal ungdommene selv være med å forme.

 

Som seg hør og bør var det selvsagt en snor å klippe for ordføreren. Deretter stemte han i en noe spontant oppdiktet versjon av hjulene på bussen – hjulene på sykkelen går rund og rund, gjennom Ålgård sentrum.

 

Været spilte ikke helt på lag, men vel fremme på torget hadde Hey Honey rigget seg til inne i Lokstallen med gulrotboller og kakao som varmet de oppmøtte opp igjen. Lokstallen var for anledningen lyst opp av et dusin fjøslykter. Før vi slapp taket på gjestene ble alle også utstyrt med en Smart City refleks.

 

Tusen takk til alle som møtte opp. Det var utrolig kjekt å ha dere med. Nå gleder vi oss til resten av sentrum skal ta form.

 

Fotograf: Gjesdal kommune Fotograf: Gjesdal kommune Fotograf: Gjesdal kommune Fotograf: Gjesdal kommune Fotograf: Gjesdal kommune Fotograf: Gjesdal kommune

 

 

Publisert av Mari Rettedal Westlake. Sist endret 16.11.2016
Fant du det du lette etter?
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964 978 573
Login for redigering